WoMen4Math&Geo online

WoMen4Math&Geo is a new initiative of the Faculty of Mathematics and Geoinformation which bundles useful information about studying. Several initiatives at TU Wien are pointed out which provide information or support in various issues and topics. Alexandra von Beringe for Geodesy and Geoinformation and Gabriela Schranz-Kirlinger for Mathematics are responsible for the content of the page and are always at your disposal for questions.

WoMen4Math&Geo ist eine neue Initiative der Fakultät für Mathematik und Geoinformation, die nützliche Informationen rund um das Studium bündelt und Studierenden zur Verfügung stellt. Es wird unter anderem auf einige Stellen und Initiativen an der TU Wien verwiesen, die bei unterschiedlisten Fragestellungen informativ bzw. unterstützend tätig sind. Alexandra von Beringe für Geodäsie und Geoinformation bzw. Gabriela Schranz-Kirlinger für Mathematik sind für die Inhalte der Seite verantwortlich und stehen jederzeit für Fragen zu Verfügung.

21.09.2016
Category: Women4Geo, Geophysics, Cartography, Geoinformation, Engineering Geodesy, Advanced Geodesy, Photogrammetry, Remote Sensing